2012. március 7.

Újra itt :)

Visszatértem... méghozzá egy sikeres vizsgával ;) 

Igaz egyenlőre még csak erre a gyors bejegyzésre van időm, de pár napon belül remélhetőleg már újabb receptekkel is jelentkezem. Rengeteg tervem van és alig várom, hogy megvalósítsam őket!!! :)

Távollétem alatt lezárult 4gyerek játéka, itt olvashattok egy összefoglalót. Közben a VKF! 47. eredménye is publikálásra került itt.

Időközben szépen gyarapodott a létszám is: itt 38-an, a FB-on már 101-en vagyunk. Igaz, sokan a játék apropóján kezdtek el követni, de bízom benne, hogy nem bánták meg és a sorsolás után is érdekes tudok számukra maradni ;)

Apropó JÁTÉK... Aki csak itt olvasna, annak jelentem:

A jelentkezési határidő március 11. éjfél. 
Nyeremény pedig több is lesz: egy adag macaron (személyes találka megoldhatatlansága esetén egy csomag mandulaliszt), egy adag keksz és egy minimuffin forma a végső döntésem :) 

És hogy mit történt még...

Kaptam egy Liebster Blog díjat Szofitól :) Szégyenkezem is rendesen, de egyszerűen még nem volt időm utódokat keresni...

A NoSalty által is felkapott lettem... Pár napja salátareceptek között került megjelenítésre a mozzarellás-pesztós csirkesalátám, ma este pedig örömmel vettem észre, hogy a nap receptjeként pompázik a címlapon :)

Van még egy "sikerem", de erről egyenlőre nem beszélhetek, március végéig kell vele várni ;) Mondanom sem kell: alig bírom magamban tartani :D

És még egy felhívás ennek a vegyes felvágottnak a végére: ha valakit érdekelne áprilisban egy 4 órás, budapesti szusikészítő tanfolyam, írjon nekem mailt az asztikablogja@gmail.com-ra a részletekért ;) Természetesen erről a kattanásomról is fogok még mesélni :D 

De mindent a maga idejében! :)

1 megjegyzés:

Moc írta...

Jó volt itt is olvasni mindezt...
Kérlek, fogadd szívből jövő gratulációmat!